MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie....
fot. 123rf

Oto sposoby na wykorzystanie resztek z kuchni. Obierki, liście, skorupki... Nie wyrzucaj ich!

Polacy wyrzucają tony jedzenia

W Polsce marnowanych jest około 5 ton żywności rocznie. Wiele osób wyrzuca też części na przykład warzyw i owoców, które z powodzeniem można wykorzystać w kuchni i nie tylko. Jeśli chcesz to zmienić i produkować mniej śmieci to zapraszamy Cię do naszej listy w duchu zero waste! Poniżej znajdziecie sposoby na wykorzystanie części pożywienia, które być może wcześniej wyrzucaliście do kosza. Niesłusznie!

Zobacz również

Rebelia Kartuzy drużynowym mistrzem Polski w kickboxingu

Rebelia Kartuzy drużynowym mistrzem Polski w kickboxingu

39 - latka z Kociewia dopadła sprawiedliwość. Pomógł też czujny nos Nel

39 - latka z Kociewia dopadła sprawiedliwość. Pomógł też czujny nos Nel

Polecamy

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą

Dzień Dziecka w górach? Tu musisz wybrać się z pociechą