MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Koncert Power Play na Dniu Świętokrzyskiej Truskawki. Publiczność ich kocha! ZDJĘCIA

Koncert Power Play na Dniu Świętokrzyskiej Truskawki. Publiczność ich kocha! ZDJĘCIA

Grom Nowy Staw w odmłodzonym składzie wygrał na wyjeździe z Pogonią Lębork

Grom Nowy Staw w odmłodzonym składzie wygrał na wyjeździe z Pogonią Lębork

Polecamy

Wspólne działania dzielnicowych z Somonina ze Strażą Rybacką

Wspólne działania dzielnicowych z Somonina ze Strażą Rybacką

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?

Kotor – klejnot Czarnogóry. Co warto zobaczyć podczas urlopu w tym mieście?