MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają...
fot. ftopntp26/reepik

Te produkty nasilają cellulit. Unikaj ich, jeżeli nie chcesz mieć pomarańczowej skórki. Sprawdź, dlaczego powstaje cellulit

Produkty, które nasilają cellulit: chipsy

Słone przekąski, takie jak chipsy czy krakersy, sprzyjają cellulitowi. Wybuchowa mieszanka tłuszczu i soli sprawia, że tkanka łączna jest osłabiona, a pod skórą szybko powiększają się komórki tłuszczowe. A to jest mechanizm powstawania skórki pomarańczowej.

Zobacz również

Awantura w Katowicach. Strażnicy obronili się przed agresorem, a potem mu pomogli

NOWE
Awantura w Katowicach. Strażnicy obronili się przed agresorem, a potem mu pomogli

TEMAT TYGODNIA | Przysmaki Śląska

TEMAT TYGODNIA | Przysmaki Śląska

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Wypadek na Trasie Kaszubskiej. Motocyklista przewrócił się na łuku drogi ekspresowej

Wypadek na Trasie Kaszubskiej. Motocyklista przewrócił się na łuku drogi ekspresowej

Nie zatrzymał się do kontroli i zniszczył miernik prędkości. Odpowie nie tylko za to

Nie zatrzymał się do kontroli i zniszczył miernik prędkości. Odpowie nie tylko za to