MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 2

Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do miseczki, dodaj 1 łyżeczkę cukru, 2 łyżki mleka i posyp szczyptą mąki.

Zobacz również

Znamy laureatów 53. Lubuskiego Lata Filmowego w Łagowie

NOWE
Znamy laureatów 53. Lubuskiego Lata Filmowego w Łagowie

Jurajskie Lawendlove. Czas na lawendę w podkrakowskim gospodarstwie

Jurajskie Lawendlove. Czas na lawendę w podkrakowskim gospodarstwie

Polecamy

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Latem rośnie liczba zatruć pokarmowych. Uważaj na to co jesz i pijesz

Latem rośnie liczba zatruć pokarmowych. Uważaj na to co jesz i pijesz